Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται cookies απαραίτητα για τις βασικές λειτουργίες του δικτυακού μας τόπου, cookies στατιστικής ανάλυσης, όπως και cookies που μας βοηθούν να παρέχουμε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες κατηγορίες cookies θέλετε να αποδεχτείτε από την Διαχείριση επιλογών.
Top

ΑΡΧΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

E-SHOP

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  
  
Τώρα είναι ανοικτά

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 49€

Άτοκες δόσεις
με πιστωτική κάρτα

Τηλεφωνικές παραγγελίες
Τ: 210 2510412
Σχετικά με τα cookies
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση αλλά και την λειτουργία των υπηρεσιών της.
Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας στην ιστοσελίδα, να λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.
Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε στη συσκευή σας τα απολύτως αναγκαία cookies για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας.
Tα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.

1- Απολύτως απαραίτητα Cookies
Τα cookies αυτά είναι απαραίτητα για την λειτουργία αυτού του ιστότοπου επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως πλοήγηση στις σελίδες και άλλες λειτουργίες.
Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

2- Στατιστικά
Τα cookies αυτά μας βοηθούν να κατανοούμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν στον ιστότοπό μας συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα!
Οι πληροφορίες αυτές είναι απαραίτητες για την βελτιστοποιήση των υπηρεσιών που σας προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας μας, αφού συλλέγουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών της.
Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο server που διαθέτει η Google στις ΗΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Google παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

3- Προώθησης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών στους ιστότοπους ώστε να σας εμφανίζουν διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές με εσάς.
Μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με διαφημιζόμενους ή να τις χρησιμοποιήσουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας.
Για παράδειγμα, τα cookies προώθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοινοποίηση των δεδομένων με τους διαφημιζόμενους, έτσι ώστε οι διαφημίσεις που βλέπετε να είναι πιο σχετικές με εσάς, για να σας επιτρέπουν να μοιράζεστε συγκεκριμένες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα ή για να σας επιτρέπουν να δημοσιεύετε σχόλια στον ιστότοπό μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες /cookiepedia.co.uk και /www.allaboutcookies.org
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies από τις ρυθμίσεις του πλοηγητή (browser), μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες και να ενημερωθείτε για τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε
Internet Explorer
Firefox
Chrome
Safari

Εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας
Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση σχετικά με τα cookies και τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που φαίνονται στην ιστοσελίδα μας.

Cookie που έχετε επιλέξει να επιτρέπονται: Αναγκαία
Aναγνωριστικό συναίνεσης:
Ημερομηνία συναίνεσης: 30-09-2022 / 17:57:26
Αλλάξτε τη συναίνεση σας